Teletips des del MACBA

Tota l'actualitat de la plaça dels Àngels

Publicitat

Lorem Ipsum. Marges a la pista de ball

Arrenca la tercera edició de Lorem Ipsum que furga en les esquerdes i els replecs de la música i l’univers lúdic, intencionalment articulats des de la geo i la biopolítica dels cossos i els gestos. Des d’on parlem? Qui parla? Potser ens allunyarem de l’amable estranyesa amb què operàvem en les convocatòries anteriors i aquesta vegada l’articularem políticament: escoltarem noves veus femenines, abraçarem l’alteritat, (con)fondrem sensibilitats, temporalitats i geografies… Des de propostes que són (gairebé o del tot) ballables.

Desplaçament de llenguatges, estridència, loops hiperfragmentats, feminisme, connexions amb Teheran i Dar Es Salam, i entrades laterals a la música pop i el club. Amb Céline Gillain, Sote, Kablam, Tatiana Heuman Bamba Pana & Makaveli.

Comissariat per Alicia Escobio i Anna Ramos.

Publicitat

Preu: 5 €/sessió, (excepte dissabte 13, gratuït gràcies a Uniqlo).


Última sessió del curs «Seguim vius». Pobles Maies, colonització permanent i horitzons de vida

DIMECRES 3 DE JULIOL, DE 18.30 A 20.30 H

A càrrec d’Aura Cumes

La colonització epistèmica davant els horitzons polítics i de vida des dels pobles Maies. Aquests són els temes que es tractaran en aquesta última sessió del curs, que plantegem en el marc de l’exposició Territoris indefinits. Perspectives sobre el llegat colonial. 

Presentació i conducció del debat a càrrec de Maria Íñigo, professora de la UOC.

Gratuït amb inscripció prèvia Lloc: Auditori Convent dels Àngels


La Cuina en construcció

DEL 8 AL 12 DE JULIOL

Taller a càrrec del col·lectiu Makea Tu Vida

El foment de la cultura DIWO (Do It With Others/Fes-ho amb els altres) és, entre d’altres, l’objectiu que es planteja en aquest taller, que pretén desenvolupar en diverses fases l’equipament necessari per dotar a l’espai La Cuina del MACBA d’un mobiliari versàtil que tingui en compte les diferents tipologies d’activitats que s’hi programen.

Taller adreçat a persones interessades en el disseny obert, la creació col·lectiva i la reutilització de materials.

A càrrec de Makea Tu Vida.

Activitat gratuïta. Els interessats a participar-hi han d’enviar un correu electrònic a programespublics@macba.cat amb un breu CV i una carta de motivació.


Chalkboard

DIVENDRES 12 JULIOL, 19 H

Performance

La improvisació lliure en la música contemporània és el focus d’atenció de Núria Andorrà, qui interpretarà en aquesta ocasió Chalkboard (2010), la “partitura” gegantina que es desplega en una de les sales de l’exposició Christian Marclay. Composicions. Tot i ser una peça de notació musical, l’obra subverteix la composició clàssica i la partitura convencional oferint aquest grau de llibertat tant al públic com als músics.


RWM – RÀDIO WEB MACBA

Bernard Stiegler: “El coneixement és el que ens fa capaços de tractar amb els nostres òrgans artificials”

En aquest podcast, Bernard Stiegler parla d’educació, telèfons intel·ligents, traduccions i lingüistes, guerra econòmica, canvi climàtic i estupidesa política.

Part del projecte Re-Imagine Europe, cofinançat pel programa Creative Europe programme de l’Unió Europea.

ESCOLTA > 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca