Sassoli: “El president del Parlament ha de dialogar amb tothom, la meva porta està sempre oberta”

El nou líder de l'Eurocambra respon a una pregunta sobre Catalunya i el Brexit que ell és un "home de diàleg"

Publicitat

El nou president del Parlament Europeu, l’italià David-Maria Sassoli, ha assegurat aquest dimecres que la seva porta “està sempre oberta” pel diàleg. En resposta a una pregunta sobre les diverses crisis que pot haver d’afrontar la nova legislatura en què es mencionava explícitament la situació dels eurodiputats independentistes catalans i el Brexit, Sassoli ha apostat per “buscar solucions als problemes tots junts”. “El president del Parlament ha de dialogar amb tothom”, ha afirmat. “Tot el que em coneix sap que sóc un home de diàleg, la meva porta està sempre oberta”, ha reiterat. Precisament aquest dimecres la líder dels Verds, Ska Keller, li ha demanat que revisi la situació d’Oriol Junqueras.

Sobre els eurodiputats britànics partidaris del Brexit que van donar l’esquena a l’himne europeu, ha dit que lamentava el gest i ha demanat “respecte” per l’himne europeu i les banderes.

La pregunta de la periodista a Sassoli versava sobre com pretenia respondre el nou president a l’ambient a la cambra, que en la mateixa sessió inaugural ja es va veure que seria complicat per la “protesta dels catalans” i l’actitud dels partidaris del Brexit,

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca