El nou vídeo de Ter explora la simbologia catòlica dels videoclips de TRAP

La divulgadora vol determinar fins a quin punt l'estètica vol expressar una ètica

Publicitat

L’arquitecte i youtuber Ter va publciar ahir un vídeo on analitza la simbologia catòlia dels cantants de TRAP actuals. La divulgadora es basa en l’anàlisi de les obres audiovisuals de C Tangana, La Zowi, Kinder Malo, Pimp Flaco, Cecilio G, Rels B i Rosalía, per tal d’entendre les remores religioses en els joves músics de moda.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca