Cuixart publica el llibre ‘Ho tornarem a fer’ que reclama desobeir col·lectivament “de forma no violenta”

El president d'Òmnium reclama a la ciutadania que "protesti" i treballi pel camí cap a l'alliberament nacional

Publicitat

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, publica el proper dilluns el llibre ‘Ho tornarem a fer’, un text “emocional i rigorós” que fa una crida a “perdre la por i a desobeir col·lectivament de forma no violenta”. Segons ha informat l’entitat, amb aquest text Cuixart vol convidar a la ciutadania a no defallir, a protestar i a escoltar i explica com fer un ús de la desobediència civil en el camí cap a l’alliberament nacional. “No podem renunciar a canviar lleis injustes mitjançant la resistència no violenta: actuar com si fóssim lliures també ens fa, cada dia, una mica més lliures”, afirma Cuixart en aquest nou treball. El llibre es presentarà l’11 de juliol a Barcelona i és un manifest personal i col·lectiu, vital i polític, després de més de 20 mesos a la presó i de les 52 sessions del judici de l’1-O.

Òmnium presenta el llibre com un manifest “directe” i “valent” que esdevé un “crit a l’esperança contra la resignació i la frustració”. El volum forma part de la col·lecció ‘Idees’ de l’editorial Ara Llibres.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca