Almenys 14 morts per un incendi en un submarí rus

L'incendi es va produir durant la recollida de dades batimètriques en un submergible científic dissenyat per investigar el fons oceànic

Publicitat

Almenys 14 persones han mort per un incendi aquest dilluns en un submarí militar de Rússia que es trobava a les aigües territorials del país, segons ha informat aquest dimarts el Ministeri de Defensa.

L’incendi es va produir durant la recollida de dades batimètriques en un submergible científic dissenyat per investigar el fons oceànic.

Com a conseqüència, 14 mariners van patir un enverinament “pels gasos de combustió” que va acabar amb la seva vida, d’acord amb el comunicat difós per les autoritats.

El foc finalment ha estat extingit gràcies als esforços de la tripulació del submarí militar, que es troba a la base principal de la Flota Russa del Nord, Severomorsk.

Publicitat

L’Armada russa ja ha obert una investigació que està dirigida pel seu comandant en cap, ha precisat l’agència de notícies oficial Sputnik.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes