Villarejo admet al jutge que el govern de Rajoy li va ordenar investigar l’independentisme

També parla d'un encàrrec sobre Corinna Larsen, l'amiga íntima de Joan Carles I

Publicitat

L’excomissari José Manuel Villarejo ha remès des de la presó un escrit al jutge de l’Audiència Nacional que l’investiga on inclou detalls i noms sobre reunions amb membres del govern de Mariano Rajoy on li van ordenar que investigués l’independentisme i també l’amiga íntima del llavors rei Joan Carles I Corinna Larsen, segons ha publicat Vozpópuli. En la carta cita en diverses ocasions l’exsecretari d’Estat de Seguretat Francisco Martínez, número dos del ministre Jorge Fernández Díaz, que no ha volgut valorar el contingut d’aquest escrit. Villarejo li va plantejar la jubilació però ell no la va acceptar i el va convèncer, segons diu, perquè seguís endavant, ja que “greus problemes com el separatisme i el terrorisme internacional amenaçaven Espanya”.

En l’escrit, Villarejo dispara contra la fiscalia, insinua que l’han intentat enverinar a la presó i explica les diferents relacions entre els membres del Ministeri de l’Interior, el CNI i l’exvicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría. També fa referència a Mariano Rajoy, que hauria intervingut, segons l’excomissari, en el seu enfrontament amb el director del CNI.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca