Sant Cugat reviurà la soprano Maria Callas amb un holograma

Serà l'únic concert a Espanya

El Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès (Barcelona) farà reviure la soprano Maria Callas el 7 de novembre amb l’espectacle ‘Callas in Concert. The Hologram tour’ a través d’un holograma, ha informat aquest dilluns en un comunicat.

Publicitat

Es tracta d’una representació de l’últim concert de la cantant d’òpera, fa més de 45 anys realitzat a Sapporo (el Japó), gràcies a la tecnologia digital i làser d’última generació de Base Hologram i Warner Classics.

Serà l’única representació a Espanya d’aquesta creació, després de 16 cites entre Amèrica del Nord i Sud-amèrica i que al llarg del setembre i l’octubre viatjarà per Europa.

La imatge de la diva de l’òpera s’unirà, al concert en viu, amb enregistraments originals remasteritzades digitalment i amb la companyia de 49 músics de l’Orquestra Simfònica de Praga, sota la direcció de Stephen Wadsworth, que ho havia estat en funcions de Callas.

Base Hologram fa servir la tecnologia de pel·lícula holográfica per produir concerts, espectacles teatrals i altres tipus d’atraccions per tot el món i Warner ha incorporat els enregistraments de so de la cantant.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes