El Premi Literari Amazon d’Autors en castellà oferirà a un finalista convertir la seva obra en film o sèrie

El 6è Premi Literari d’Autors en castellà, que convoca anualment Amazon, introdueix en aquesta edició la novetat que Prime Video ofereixi a un dels finalistes d’aquest i de la resta de certàmens KDP d’arreu del món signar un contracte d’opció per produir una pel·lícula o sèrie sobre la seva obra.

Publicitat

El certamen, que pretén descobrir i promocionar nous talents literaris, accepta obres inèdites en castellà publicades a través de Kindle Direct Publishing (KDP, el servei d’autopublicació d’Amazon), segons un comunicat dels organitzadors.

El guanyador rebrà 5.000 dòlars en efectiu, una campanya de màrqueting per promocionar el seu llibre, l’oferiment d’un contracte de publicació amb Amazon Publishing (en format digital, imprès i d’àudio) i l’oportunitat que es tradueixi a l’anglès, alemany, francès o italià.

Els concursants han de publicar textos d’almenys 24 pàgines en KDP entre l’1 de juliol i el 31 d’agost, i posar els seus títols a la venda globalment en tots els mercats d’Amazon, tant en format digital com imprès.

Han d’establir un preu mínim de 2,99 euros (IVA inclòs), 2,99 dòlars americans o 34,99 pesos mexicans; incloure els títols en KDP Select; afegir ‘PremioLiterario2019’ en el camp de metadades; i les obres han d’estar en KDP durant tot el certamen.

El guanyador s’anunciarà a principis de desembre d’aquest any, després de ser elegit entre els finalistes per un jurat que inclou Blanca Miosi, Fernando Gamboa, Isabel Acuña, Ismael Cala i Javier Aznar.

Prime vídeo

El responsable de Kindle Europa, José Chapa, ha destacat que els finalistes puguin convertir el seu text en una producció de Prime Video: “Cada any ens sorprèn la creativitat i l’enginy dels participants i aquest anunci suposa un incentiu addicional per aquells que estiguin indecisos a l’hora de presentar la seva obra en el certamen”

El guanyador s’anunciarà el març del 2020: s’oferirà llavors a un dels finalistes d’aquest i els altres certàmens KDP en altres idiomes un contracte per fer una producció audiovisual amb Prime Video, a més d’un pagament per endavant de 10.000 dòlars; i, en cas que es produeixi una pel·lícula o una sèrie basada en el llibre, l’autor rebrà pagaments addicionals segons el tipus de projecte.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes