Camps de concentració al sud dels EUA?

Membres de les patrulles fronteres dels EUA tenien un grup de Facebook on es reien de la mort d'immigrants

Publicitat

Alexandria OcasioCortez i d’un total de catorze representants del Congrés de la República dels EUA van visitar ahir els camps de detenció de la frontera sud dels EUA. Concretament van ser al refugi Casa Franklin d’El Paso i a l’estació de patrulla de la frontera a Clint, Texas.

Els representants han denunciat la falta de condicions higièniques generals dels camps, i també han denunciat l’existència d’un grup secret a Facebook de patrullers de la frontera on feien broma de la mort d’immigrants i on penjaven vulgars il·lustracions d’OcasioCortez practicant sexe oral amb immigrants detinguts.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca