Barcelona insta la Generalitat a aplicar la taxa que grava els pisos buits o a cedir la competència a l’Ajuntament

"Serem molt exigents perquè ho facin o perquè ens ho deixin fer", diu la tinenta d'alcaldia Janet Sanz

Publicitat

L’Ajuntament de Barcelona ha instat aquest dimarts la Generalitat a aplicar la taxa que grava els pisos buits o, en cas que no vulgui fer-ho, a cedir al consistori la competència. Després que el Tribunal Suprem hagi anul·lat la taxa aprovada pel consistori l’any 2016, la tinenta d’alcaldia Janet Sanz ha acatat la sentència, però ha remarcat la necessitat que les administracions competents, en aquest cas la Generalitat, apliqui la taxa que grava els pisos buits. Sanz ha confiat que la taxa pugui tirar endavant, encara que sigui de la mà d’una altra administració. “Serem molt exigents perquè ho facin o perquè ens ho deixin fer”, ha remarcat Sanz, que ha insistit que l’Ajuntament continuarà fent inspeccions i sancionant per mobilitzar els habitatges buits que hi ha a la ciutat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca