Aragonès lamenta que la “fòbia” de l’Estat a la democràcia impedeixi que 2 milions de vots estiguin al Parlament Europeu

El vicepresident del Govern assegura que es defensarà "sempre i on calgui" una causa "justa i democràtica"

Publicitat

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha lamentat aquest dimarts que la “fòbia” de l’Estat a la democràcia faci avui que més de dos milions de vots de la ciutadania no puguin seure al Parlament Europeu. Aragonès ha llançat aquest missatge a través del seu compte de Twitter coincidint amb la constitució del Parlament Europeu amb l’absència de Carles Puigdemont, Toni Comín i Oriol Junqueras que no podran prendre possessió com a eurodiputats. Hi ha convocada una concentració a les portes de la cambra d’Estrasburg per protestar contra aquest fet. El vicepresident afegeix que es defensarà “sempre i on calgui” una causa que ha qualificat de “justa i democràtica”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca