Parking Shakespeare celebra 10 anys amb un doble espectacle a l’Estació del Nord i tancarà el Grec

Per primera vegada, la companyia representarà la tràgedia 'Titus Andrònic'

Publicitat

La companyia de teatre Parking Shakespeare tornarà aquest juliol a l’Estació del Nord per celebrar el seu desè aniversari amb una doble representació shakesperiana i gratuïta: la comèdia ‘L’amansi(pa)ment de les fúries’, i la seva primera tragèdia, ‘Titus Andrònic’, i tots dos espectacles tancaran el Festival Grec el 31 de juliol, ha explicat el grup en un comunicat aquest dilluns.

En una revisió de Carla Rovira, ‘L’amansi(pa)ment de les fúries’ recupera la primera producció de la companyia el 2009, ‘L’Amansiment de la fúria’, una comèdia que posa el focus d’atenció en la masculinitat “ridícula” dels personatges i defensa l’emancipació de la dona com a resposta davant la fúria de l’home.

Per primera vegada, Parking Shakespeare representarà una tragèdia del dramaturg anglès, ‘Titus Andrònic’, i proposa una relectura de l’obra, que pararà esment al “despropòsit de la cultura de la venjança” que mou els personatges i que ja és part inherent de la societat actual, ha dit la companyia.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca