Les forces de seguretat sudaneses disparen a l’aire davant els manifestants en el Ministeri de Defensa

Mohamed Hamdan Dagalo àlies 'Hemeti', considerat l'home fort del consell de militars, ha denunciat "trets de franctirador" contra les seves forces de seguretat durant un discurs televisat i recollit per Suen News

Les forces de seguretat de la junta militar que governa el Sudan han efectuat diversos trets a l’aire per dispersar els milers de manifestants que s’estan concentrant davant el Ministeri de Defensa de la capital, Khartum, segons testimonis.

Publicitat

Al mateix temps, el vicepresident de la junta Mohamed Hamdan Dagalo àlies ‘Hemeti’, considerat l’home fort del consell de militars, ha denunciat “trets de franctirador” contra les seves forces de seguretat durant un discurs televisat i recollit per Suen News.

“Ahir vam advertir que faríem responsable l’oposició de qualsevol acte violent i les nostres forces s’encaminen a resoldre la situació”, ha fet saber, sense donar més detalls de l’incident.

Centenars de milers de persones han sortit aquest diumenge als carrers de la capital del Sudan, Khartum, i altres ciutats del país per protestar contra la junta militar al capdavant del país i exigir la integració dels civils en un Govern de transició després de la caiguda a l’abril del dictador Omar al-Bashir, en el que es tracta de la primera gran manifestació després de la violentíssima repressió policial d’aquest mes que va deixar entre 60 i 110 morts.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca