Dimecres 29 Gener, 2020

Descobreix la ‘line up’ del Young Gallery Weekend de Barcelona

Aquest dimecres 10 de juliol a les 19.30 hores es presentarà al bar Craft Barcelona (carrer Paradís, 4) la ‘line up’ del Young Gallery Weekend de Barcelona. La presentació comptarà amb la presència dels organitzadors i les galeries participants.

YGW és un festival d’art contemporani que procura donar visibilitat a les galeries d’art i espais creatius independents de Barcelona consolidant així el circuit d’art la ciutat.

Recolzar el circuit d’art emergent i independent de la ciutat és la prioritat de YGW, basada en un meticulós treball de comissariat, des d’una posició crítica i constructiva que trenca barreres i situa l’art a l’abast de tota la societat. Un esperit democratitzador marca el caràcter del festival, materialitzant-lo en experiències directes amb l’espectador a partir de rutes i activitats a les galeries.

   

El festival serà entre el 26 i el 29 de setembre d’aquest any i celebrarà el seu 5è aniversari. Enguany a Revista Mirall en podreu consultar tota la seva programació.

Fes-te subscriptor

Compromís amb el periodisme sense embuts

Tot el suport econòmic que rep Revista Mirall és imprescindible per mantenir viu el projecte, ara ja pots fer-te subscriptor des de només 2€/mes

6,338FansM'agrada
1,055SeguidorsSeguir
15,664SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca