Descobreix la ‘line up’ del Young Gallery Weekend de Barcelona

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Aquest dimecres 10 de juliol a les 19.30 hores es presentarà al bar Craft Barcelona (carrer Paradís, 4) la ‘line up’ del Young Gallery Weekend de Barcelona. La presentació comptarà amb la presència dels organitzadors i les galeries participants.

YGW és un festival d’art contemporani que procura donar visibilitat a les galeries d’art i espais creatius independents de Barcelona consolidant així el circuit d’art la ciutat.

Recolzar el circuit d’art emergent i independent de la ciutat és la prioritat de YGW, basada en un meticulós treball de comissariat, des d’una posició crítica i constructiva que trenca barreres i situa l’art a l’abast de tota la societat. Un esperit democratitzador marca el caràcter del festival, materialitzant-lo en experiències directes amb l’espectador a partir de rutes i activitats a les galeries.

El festival serà entre el 26 i el 29 de setembre d’aquest any i celebrarà el seu 5è aniversari. Enguany a Revista Mirall en podreu consultar tota la seva programació.

- Publicitat -