Dilluns 18 Novembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Descobreix la ‘line up’ del Young Gallery Weekend de Barcelona

  Aquest dimecres 10 de juliol a les 19.30 hores es presentarà al bar Craft Barcelona (carrer Paradís, 4) la ‘line up’ del Young Gallery Weekend de Barcelona. La presentació comptarà amb la presència dels organitzadors i les galeries participants.

  YGW és un festival d’art contemporani que procura donar visibilitat a les galeries d’art i espais creatius independents de Barcelona consolidant així el circuit d’art la ciutat.

  Recolzar el circuit d’art emergent i independent de la ciutat és la prioritat de YGW, basada en un meticulós treball de comissariat, des d’una posició crítica i constructiva que trenca barreres i situa l’art a l’abast de tota la societat. Un esperit democratitzador marca el caràcter del festival, materialitzant-lo en experiències directes amb l’espectador a partir de rutes i activitats a les galeries.

  El festival serà entre el 26 i el 29 de setembre d’aquest any i celebrarà el seu 5è aniversari. Enguany a Revista Mirall en podreu consultar tota la seva programació.

  5,537FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,573SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca