‘Pride’ per reivindicar els drets LGBTI

Es projectarà «Pride», una pe·lícula basada en fets reals, que narra la història d'un grup d'activistes LGTBI+

Publicitat

La Fundació Irla celebrarà el pròxim 1 de juliol un cinefòrum al voltant de la unió de les lluites LGBTI i sindicals sota el títol: «Drets LGTBI+ i sindicalisme: Lluites compartides». Serà a les 18.15 hores a la Sala Zumzeig (Carrer de Béjar, 53. Barcelona).

A l’acte es projectarà «Pride», una pe·lícula basada en fets reals, que narra la història d’un grup d’activistes LGTBI+ que decideixen ajudar una comunitat minera de Gal·les, que està en vaga contra el govern de Thatcher. Una història de lluites compartides.

Posteriorment, hi haurà un col·loqui amb Carme Porta, activista feminista i LGTBI+, i Santos Felix, activista LGTBI+ i sindicalista. La presentació anirà a càrrec de l’historiador Ramon Alquézar. Se servirà refrigeri una vegada finalitzat l’esdeveniment.

Publicitat

Per assistir a l’acte, cal inscriure’s de forma gratuïta a través del web www.irla.cat/pride

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca