Nómada Studio aconsegueix vuit guardons al Gamelab

Entre d'altres, ha aconseguit el premi a millor joc de l'any

L’equip barceloní Nómada Studio ha aconseguit vuit guardons de la dotzena edició dels Premis Nacionals del Vídeojoc Gamelab amb la seva creació ‘Gris’. En concret, s’ha endut els premis a millor joc de l’any, a millor joc de PC, a millor àudio, a millor direcció d’art, a millor debut, a millor joc de consola, el premi de la premsa i a millor joc català. La publicació ha anat a càrrec de l’editora Devolver Digital. A finals de l’any passat ja va captar l’atenció de la crítica i del públic, entre d’altres, per l’aspecte gràfic, obra de l’artista Conrad Roset, i per la mecànica, qualificada d’accessible pels responsables del certamen.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca