Nómada Studio aconsegueix vuit guardons al Gamelab

Entre d'altres, ha aconseguit el premi a millor joc de l'any

Publicitat

L’equip barceloní Nómada Studio ha aconseguit vuit guardons de la dotzena edició dels Premis Nacionals del Vídeojoc Gamelab amb la seva creació ‘Gris’. En concret, s’ha endut els premis a millor joc de l’any, a millor joc de PC, a millor àudio, a millor direcció d’art, a millor debut, a millor joc de consola, el premi de la premsa i a millor joc català. La publicació ha anat a càrrec de l’editora Devolver Digital. A finals de l’any passat ja va captar l’atenció de la crítica i del públic, entre d’altres, per l’aspecte gràfic, obra de l’artista Conrad Roset, i per la mecànica, qualificada d’accessible pels responsables del certamen.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca