L’Editorial Empúries reedita ‘Gent del meu exili’ i ‘Memòria dels morts’ de Teresa Pàmies

Les dues publicacions s'inscriuen en el marc de l'Any Teresa Pàmies

Publicitat

L’Editorial Empúries ha reeditat dos títols de l’escriptora Teresa Pàmies, ‘Gent del meu exili’ i ‘Memòria dels morts’. Aquestes dues publicacions s’inscriuen en el marc de l’Any Teresa Pàmies. A ‘Gent del meu exili’, com s’explica des de l’editorial, l’autora parla de les persones que la van acompanyar o conèixer al llarg dels anys posteriors a la derrota de la Guerra Civil que la va portar a exiliar-se. ‘Memòria dels morts’ és una novel·la sobre la condició de les dones i les vivències d’una generació que va conèixer la Segona República, la Guerra Civil, l’exili, la Segona Guerra Mundial, el combat clandestí antifranquista, el retorn a la terra, la desaparició de Franco i l’inici de la democràcia.

L’editor Jordi Cornudella destaca que en l’any del centenari del naixement de Teresa Pàmies (1919-2012), Premi d’Honor de les Lletres Catalanes (2001), la recuperació de l’obra de l’escriptora balaguerina per acostar-la de nou al públic lector és “una tasca tan natural com necessària”. En aquest context, assenyala que els dos títols reeditats són “especialment significatius”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca