La víctima de La Manada, després de la sentència: El pitjor va ser tot el que va venir després

Així ho ha manifestat aquest divendres la jove en una carta que ha publicat 'El Programa de Ana Rosa'

Publicitat

La víctima de la La Manada ha celebrat que “per fi” s’ha acabat el procés i ha assegurat que el pitjor no va ser la situació que va viure, “sinó tot el que va venir després”.

Així ho ha manifestat aquest divendres la jove en una carta que ha publicat ‘El Programa de Ana Rosa’ de Telecinco, en la qual recorda els “gairebé tres anys de procés”.

“Ha estat llarg, intens i sobretot esgotador. El pitjor no va ser la situació viscuda, sinó tot el que va venir després”, ha relatat la víctima de La Manada.

El Tribunal Suprem va elevar les condemnes dels cinc acusats a quinze anys de presó per un delicte continuat de violació amb els agreujants específics de tracte vexatori i actuació conjunta de dues o més persones, i va admetre així parcialment els recursos de la Fiscalia, la víctima i les acusacions populars que exercien l’Ajuntament de Pamplona i el Govern de Navarra.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes