La Fundació Carulla impulsa unes jornades Mutare per situar la cultura al centre de l’educació

Més de 200 educadors, artistes i agents culturals treballaran plegats del 2 al 4 de juliol

Publicitat

La Fundació Carulla organitza Mutare educació, les primeres jornades de cocreació i formació del projecte de l’entitat per situar la cultura i les arts al centre de l’educació com a motor de transformació social. Del 2 al 4 de juliol, més de 200 educadors, artistes i agents culturals treballaran junts a la Nau Bostik per inspirar-se, debatre, crear i aprendre. Els objectius de les jornades són connectar agents culturals i educatius, subratllar la importància de la cultura i les arts en l’educació del segle XXI i valorar els centres educatius com a generadors de coneixements i continguts. El projecte Mutare de la Fundació Carulla va celebrar l’any passat la primera edició d’unes jornades que situen la cultura com a poder transformador de la societat.

En les jornades que se celebraran aquest juliol, l’èmfasi estarà posat en el paper de la cultura en l’educació. Hi participen institucions culturals rellevants de tot el territori, artistes, administracions, centres d’estudis superiors, entitats educatives i escoles.

El Teatre del Liceu, l’Orfeó Català, el Palau de la Música, el Mercat de les Flors, el Teatre Lliure, la Fundació Tàpies, Joan Miró i Catalunya La Pedrera com a entitats culturals, el departament d’Educació, la Diputació de Barcelona i ajuntaments de Barcelona, Terrassa, Olot o Granollers com a administracions públiques, i el sector educatiu, des d’universitats a instituts.

“La cultura transforma. I per transformar, l’educació és clau”, assegura l’entitat en un comunicat, que confirma que Mutare educació són les primeres jornades a Catalunya d’aquest tipus.

Publicitat

En la primera jornada plenària, el 2 de juliol, hi participaran Marta Esteve, directora de la Fundació Carulla, Angélica Sátiro, facilitadora de processos creatius i experta internacional sobre creativitat i pedagogia, Marcela Otarola, Planters Con Arte Internacional, Pepe Reche i Clara Cuadern, Quatre Cordes, Esther Fuertes i Albert Inglès, Escoles Tàndem – MNAC + Escola Miquel Bleach, Nicolau Brossa, president de la Fundació Carulla i Carles Duarte, president del CoNCA. El 3 i 4 de juliol al matí la Nau Bostik acollirà jornades de formació.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca