Dimarts 22 Octubre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Torra visita la Ribera d’Ebre

  També es traslladarà a la zona el vicepresident, Pere Aragonès

  El president de la Generalitat, Quim Torra, s’ha desplaçat a la comarca de la Ribera d’Ebre (Tarragona) el matí d’aquest dijous per seguir les tasques d’extinció de l’incendi que es va iniciar aquest dimecres a la Torre de l’Espanyol i que ja ha cremat més de 4.000 hectàrees.

  Segons les fonts de la Presidència consultades per Europa Press, Torra ha visitat el centre de comandament, on ha arribat a les 8.22 hores d’aquest matí, i allà es reunirà amb els encarregats de l’operatiu.

  També es traslladarà a la zona el vicepresident, Pere Aragonès, a les 12.30 hores d’aquest migdia, “per avaluar la tragèdia i posar-se a disposició dels alcaldes”.

  5,259FansM'agrada
  976SeguidorsSeguir
  15,533SeguidorsSeguir

  Anàlisi | Opinió | Informació

  Encara no ets de la comunitat Mirall a Facebook?

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca