Torra visita la Ribera d’Ebre

També es traslladarà a la zona el vicepresident, Pere Aragonès

El president de la Generalitat, Quim Torra, s’ha desplaçat a la comarca de la Ribera d’Ebre (Tarragona) el matí d’aquest dijous per seguir les tasques d’extinció de l’incendi que es va iniciar aquest dimecres a la Torre de l’Espanyol i que ja ha cremat més de 4.000 hectàrees.

Publicitat

Segons les fonts de la Presidència consultades per Europa Press, Torra ha visitat el centre de comandament, on ha arribat a les 8.22 hores d’aquest matí, i allà es reunirà amb els encarregats de l’operatiu.

També es traslladarà a la zona el vicepresident, Pere Aragonès, a les 12.30 hores d’aquest migdia, “per avaluar la tragèdia i posar-se a disposició dels alcaldes”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca