Torra visita la Ribera d’Ebre

També es traslladarà a la zona el vicepresident, Pere Aragonès

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, s’ha desplaçat a la comarca de la Ribera d’Ebre (Tarragona) el matí d’aquest dijous per seguir les tasques d’extinció de l’incendi que es va iniciar aquest dimecres a la Torre de l’Espanyol i que ja ha cremat més de 4.000 hectàrees.

Segons les fonts de la Presidència consultades per Europa Press, Torra ha visitat el centre de comandament, on ha arribat a les 8.22 hores d’aquest matí, i allà es reunirà amb els encarregats de l’operatiu.

També es traslladarà a la zona el vicepresident, Pere Aragonès, a les 12.30 hores d’aquest migdia, “per avaluar la tragèdia i posar-se a disposició dels alcaldes”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca