Macaco, Els Catarres, Avishai Cohen i Yolanda Brown, al 48è Festival Internacional de Música de Cadaqués

Cadaqués, concerts, els catarres, Festival, macaco, música, sa conca

El Festival Internacional de Música de Cadaqués (Alt Empordà) celebrarà del 2 al 13 d’agost la seva 48ena edició. Entre els artistes que hi actuaran a l’escenari de Sa Conca, hi ha Avishai Cohen, Yolanda Brown, Els Catarres, Macaco i Alex Serra. A la resta d’escenaris del passeig, la plaça 1 d’octubre o el Portitxó, s’hi podrà veure Rhythm Treasures, Dàcil, el Quartet Leipzig, Manel Camps i Gemma Abrie, Rhe Beatbox Colletive, Pau Alabajos, Txell Nedderman, Magalí Datzira, Mireia Farrés i Mercè Hervada. La banda de blues Rhythm Treasure serà l’encarregada d’obrir el certamen amb un concert gratuït al passeig. El tancarà el concert d’orgue barroc i electrònica ‘De l’antiguitat cap al futur’, a l’església de Santa Maria.
La 48è Festival Internacional de Música de Cadaqués obrirà portes el proper 2 d’agost amb el concert de blues i continuarà l’endemà amb la cantant i compositora Dàcil, al Portitxó. L’escenari principal, però, continuarà essent el de Sa Conca. Per aquest espai hi passaran diversos artistes de renom. El primer l’oferirà compositor i contrabaixista israelià Avishai Cohen, el 9 d’agost.
El 10 d’agost serà el torn de la saxofonista del Regne Unit Yolanda Brown i l’endemà ho faran Els Catarres amb ‘Totes les cançons parles de tu’. Macaco, estretament vinculat a Cadaqués, i Alex Serra hi actuaran el 12 d’agost i l’edició la tancarà un concert a l’església de Santa Maria d’orgue barroc i electrònics, el 13 d’agost.
- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca