Macaco, Els Catarres, Avishai Cohen i Yolanda Brown, al 48è Festival Internacional de Música de Cadaqués

Cadaqués, concerts, els catarres, Festival, macaco, música, sa conca

Publicitat
El Festival Internacional de Música de Cadaqués (Alt Empordà) celebrarà del 2 al 13 d’agost la seva 48ena edició. Entre els artistes que hi actuaran a l’escenari de Sa Conca, hi ha Avishai Cohen, Yolanda Brown, Els Catarres, Macaco i Alex Serra. A la resta d’escenaris del passeig, la plaça 1 d’octubre o el Portitxó, s’hi podrà veure Rhythm Treasures, Dàcil, el Quartet Leipzig, Manel Camps i Gemma Abrie, Rhe Beatbox Colletive, Pau Alabajos, Txell Nedderman, Magalí Datzira, Mireia Farrés i Mercè Hervada. La banda de blues Rhythm Treasure serà l’encarregada d’obrir el certamen amb un concert gratuït al passeig. El tancarà el concert d’orgue barroc i electrònica ‘De l’antiguitat cap al futur’, a l’església de Santa Maria.
La 48è Festival Internacional de Música de Cadaqués obrirà portes el proper 2 d’agost amb el concert de blues i continuarà l’endemà amb la cantant i compositora Dàcil, al Portitxó. L’escenari principal, però, continuarà essent el de Sa Conca. Per aquest espai hi passaran diversos artistes de renom. El primer l’oferirà compositor i contrabaixista israelià Avishai Cohen, el 9 d’agost.
El 10 d’agost serà el torn de la saxofonista del Regne Unit Yolanda Brown i l’endemà ho faran Els Catarres amb ‘Totes les cançons parles de tu’. Macaco, estretament vinculat a Cadaqués, i Alex Serra hi actuaran el 12 d’agost i l’edició la tancarà un concert a l’església de Santa Maria d’orgue barroc i electrònics, el 13 d’agost.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes