El Consell per la República crida a fer una “demostració massiva de suport a la democràcia” a Estrasburg

Insten a protestar el 2 de juliol davant la seu de l'Eurocambra per reivindicar "els exiliats, els represaliats i la llibertat dels presos"

Publicitat

El Consell per la República fa una crida a la mobilització el pròxim dia 2 de juliol a Estrasburg, davant la seu del Parlament Europeu. Coincidint amb la sessió constitutiva de l’Eurocambra, l’ens demana suport “per fer una demostració massiva de suport a la democràcia, als exiliats, als represaliats i per la llibertat dels presos polítics”. Quan només queden cinc dies per la concentració convocada a la ciutat francesa, el Consell demana en un comunicat que la protesta sigui “massiva” i insta a participar ja sigui físicament o a través de donacions. Entre els assistents a la convocatòria de dimarts vinent hi ha el president de la Generalitat, Quim Torra.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca