El Consell per la República crida a fer una “demostració massiva de suport a la democràcia” a Estrasburg

Insten a protestar el 2 de juliol davant la seu de l'Eurocambra per reivindicar "els exiliats, els represaliats i la llibertat dels presos"

El Consell per la República fa una crida a la mobilització el pròxim dia 2 de juliol a Estrasburg, davant la seu del Parlament Europeu. Coincidint amb la sessió constitutiva de l’Eurocambra, l’ens demana suport “per fer una demostració massiva de suport a la democràcia, als exiliats, als represaliats i per la llibertat dels presos polítics”. Quan només queden cinc dies per la concentració convocada a la ciutat francesa, el Consell demana en un comunicat que la protesta sigui “massiva” i insta a participar ja sigui físicament o a través de donacions. Entre els assistents a la convocatòria de dimarts vinent hi ha el president de la Generalitat, Quim Torra.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes