La tercera edició del No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig supera el miler d’inscrits

El certamen compta amb la col·laboració del club de fans del 'Boss' més important d'Europa i reunirà participants d'arreu del món

Publicitat

La tercera edició del No Surrender Festival, que se celebra dissabte a Vilanova de Bellpuig (Pla d’Urgell), ha sobrepassat ja el miler de persones inscrites, superant així la xifra de persones apuntades l’any passat en aquestes dates. En aquesta edició del festival d’homenatge a Bruce Springsteen, els participants interpretaran conjuntament la cançó ‘Glory Days’, alguns dels quals vinguts des d’Itàlia, França, Alemanya, Anglaterra, Holanda, Suïssa, Estats Units i Austràlia. El No Surrender Festival compta amb la col·laboració del club de fans del ‘Boss’ més important d’Europa i engany ha despertat enguany l’interès de The Wall Street Journal, que enviarà un equip a cobrir el certamen.

El No Surrender Festival ha cridat l’atenció de la premsa internacional. La tercera edició del certamen ha despertat l’interès de professionals estrangers, com és el cas de la corresponsal a Europa del centenari diari nord-americà The Wall Street Journal, Sara Germano. En una comunicació amb el promotor i impulsor del No Surrender Festival, Josep Maria Pons, Germano ha revelat que el mitjà de comunicació cobrirà l’esdeveniment, que enguany aplegarà més d’un miler de músics interpretant la cançó ‘Glory Days’ de Bruce Springsteen.

Josep Maria Pons es mostra satisfet del ritme de les inscripcions ja que ja ha superat el miler d’inscrits, més que l’any passat en aquestes mateixes dates. El 70% dels participants són nous, tant d’arreu de l’estat espanyol (Catalunya, Galícia, País Basc, Madrid, País Valencià, Andalusia, Mallorca) i de l’estranger (França, Itàlia, Alemanya, Holanda, Anglaterra, Suïssa, EUA i Austràlia).

La jornada del No Surrender Festival s’iniciarà el dissabte 29 de juny a les vuit del matí amb l’arribada dels músics i el muntatge dels instruments. A partir de dos quarts de dotze, es realitzarà l’assaig dels músics i cantants. A la tarda, a partir de les quatre tindrà lloc la gravació de bateries, baixos, guitarres, teclats, vents i cantants per separat. L’enregistrament del videoclip es farà entre un quart de vuit i les nou del vespre.

Publicitat

Després de l’enregistrament de ‘Glory Days’, està prevista l’actuació del grup tribut a Bruce Springsteen, Sergio Gisbert & The Jacks, una formació considerada la millor banda tribut d’Europa dedicada al ‘Boss’.

L’organització confia que “el Boss aquest any vindrà”

Pons està convençut que Bruce Springsteen visitarà el festival enguany i ha explicat que el 17 de juny membres de l’organització van traslladar a Steve Van Zandt, ‘Little Steven’ guitarrista del ‘Boss’, durant la seva estada a Barcelona, la invitació perquè Springsteen s’atansi al No Surrender Festival.

NSF Awards Casimiro Pons

L’organització del certamen aquest any vol atorgar uns reconeixements amb el nom ‘NSF Awards Casimiro Pons’ que premiaran l’assistent més llunyà, el millor vídeo d’assaig publicat a les xarxes socials i el premi a l’artista més polivalent. El lliurament de les tres distincions es farà durant la gravació de ‘Glory Days’, la tarda dissabte.

Una altra de les novetats d’enguany és la incorporació com a patrocinador del festival de la marca San Miguel, i s’afegeix a Maquinària Vicens, que posa a la disposició del ‘Boss’, en cas que aquest assistís al festival, un tractor per als seus desplaçaments i a Cal Valls, com a col·laborador de proximitat de l’esdeveniment. El No Surrender Festival està organitzat per L’Estoneta Sala Boss, l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig i l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI).

Més d’un milió de visualitzacions del vídeo oficial

El vídeo de la cançó No Surrender, que es va interpretar i enregistrar l’any 2017, ha assolit el milió de visualitzacions a Youtube, tot i que l’organització assegura que comptant les descàrregues se supera aquesta xifra.

El No Surrender internacional

El caràcter internacional que està adquirint el No Surrender Festival es constata amb els seguidors que està acumulant el festival a les xarxes socials, on la majoria de nous adeptes són estrangers.

La segona edició del festival va aplegar el 29 i 30 de juny de l’any passat més de 5.000 persones, de les quals 1.083 eren músics vinguts d’arreu del món. La localitat del Vilanova de Bellpuig va multiplicar per quatre la seva població habitual durant aquell cap de setmana. Un dels moments més intensos del festival es va produir quan els 1.083 músics procedents de vuit països van enregistrar, sota la direcció d’Antoni Tolmos, la cançó ‘Badlands’ del ‘Boss’, arribant a la capacitat màxima d’inscripcions previstes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca