Teletips de cultura

Publicitat

L’entrevista de Maria Palau a Arnau Puig ha causat una forta polèmica a les xarxes. La controvèrsia ve donada pel fet que l’administració s’hagi desentès de la conservació de l’arxiu del famós crític d’art. Hem de puntualitzar que la biblioteca d’Arnau Puig conté obres d’art del grup Dau al set.


Avui, la secció de filosofia de l’Ateneu Barcelonès projectarà el film: Hannah Ardent, a les 19 hores al carrer Canuda, 4.


Publicitat

Avui dia 25 de juny a les 18.30 hores, Hangar presenta “Ecoficcions animades” el resultat en forma de 3 vídeos del taller “Ecoficcions”, on a través del cinema de ciència-ficció s’han construït realitats imaginades fora del paradigma tradicional. Activitat a càrrec de Paula Bruna.

https://twitter.com/Hangar_org/status/1141996931146756097


Paula Bonet ha publicat a twitter les dates de les seves dues pròcimes exposicions. La primera serà aquest octubre a la galeria Àngels de Barcelona i la segona el juny del 2020 a La Nau de València.


Ahir dilluns de Sant Joan va morir l’activista i responsable de la Biblioteca del Musac, Araceli Corbo. L’ajuntament de Salamanca ha anunciat que la biblioteca DA2 portarà el seu nom en homenatge.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca