Revista Branca celebra el seu “campionat de fi de curs”

La jove revista de creació literària ha convidat a Ana Polo a la seva festa

Publicitat

La revista literària Branca, celebra avui dimarts 25 de juny a les 19.00 hores el seu “campionat de final de curs” a la llibreria La Impossible.

L’acte està descrit així a Facebook: “EXTRA! EXTRA! Campionat de final de curs a La Impossible. Acomiadem el curs amb un concurs elàstic amb panera inclosa, senyores i senyors. Com funcionarà? Escriviu un microconte (o alguna cosa) de no més de 560 cc i de temàtica elàstica i veniu a llegir-lo el dimarts 25 a les 19 h.

Explicarem qui som + desfilada de microcontes + monòleg de l’Ana Polo + sorteig final + panera. En comptes de jurat, finalment la panera se sortejarà entre tots els participants via mà innocent. Animeu-vos-hi!

Publicitat

Us agrairem que, si voleu concursar amb microcontes, apunteu el vostre nom al mur.”

Aquí trobareu més informació sobre la revista de creació literària.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes