Hauser & Wirth obrirà una galeria a Menorca

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

La prestigiosa galeria suïssa: Hauser & Wirth obrirà una seu a l’Illa del Rei de Menorca. EL complex constarà d’un espai de 1.500 metres per dur a terme exposicions de primer nivell internacional que s’inaugurarà l’abril del 2020. Per dur a terme tal empresa, els galeristes helvètics comptaran amb l’ajuda dels artistes Miquel Sintes, Minerva Sánchez i Bià Garriga, així com el paisatgista; Álvaro de la Rosa. La illenca Mar Rescalvo en serà la directora.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca