Torra visita la seu del Diplocat i elogia la seva tasca d’explicar Catalunya “al món”

Torra es va comprometre posar el Diplocat en funcionament passat l'efecte del 155

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat aquest divendres la nova seu del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat), i ha elogiat la tasca que fa aquest organisme a l’hora de projectar Catalunya en l’esfera internacional.

Publicitat

“M’he reunit amb els treballadors per donar-los les gràcies per la feina que fan: explicar el món a Catalunya, un país a punt, amb veu pròpia davant els desafiaments globals i el repte de l’exercici de la seva autodeterminació”, ha explicat en una anotació a Twitter recollida per Europa Press.

El Diplocat, impulsat en el seu moment per la Generalitat però participat també per altres administracions, empreses i sindicats, va ser dissolt per l’aplicació del 155, però Torra es va comprometre a posar-lo un altre cop en marxa i va començar a tornar a funcionar el maig d’aquest any.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes