Dilluns 18 Novembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Torra visita la seu del Diplocat i elogia la seva tasca d’explicar Catalunya “al món”

  Torra es va comprometre posar el Diplocat en funcionament passat l'efecte del 155

  El president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat aquest divendres la nova seu del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat), i ha elogiat la tasca que fa aquest organisme a l’hora de projectar Catalunya en l’esfera internacional.

  “M’he reunit amb els treballadors per donar-los les gràcies per la feina que fan: explicar el món a Catalunya, un país a punt, amb veu pròpia davant els desafiaments globals i el repte de l’exercici de la seva autodeterminació”, ha explicat en una anotació a Twitter recollida per Europa Press.

  El Diplocat, impulsat en el seu moment per la Generalitat però participat també per altres administracions, empreses i sindicats, va ser dissolt per l’aplicació del 155, però Torra es va comprometre a posar-lo un altre cop en marxa i va començar a tornar a funcionar el maig d’aquest any.

  5,575FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,571SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca