Mas no descarta presentar-se a unes eleccions catalanes: “Estic compromès però no en tinc ganes”

L'expresident de la Generalitat aposta per guanyar més "legitimitat" independentista amb una majoria social "més clara i neta"

Publicitat

L’expresident de la Generalitat Artur Mas ha assegurat aquest divendres que no descarta presentar-se com a candidat per JxCat a unes eventuals eleccions al Parlament en cas que la militància del seu espai polític li ho demani. En una entrevista a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’, Mas ha concretat que no té “ganes” de fer aquest pas però que està “compromès” amb el projecte sobiranista i si se li fa la petició ho “analitzarà”. “En condicions mínimament normals el meu rol no hauria de ser presentar-me a unes eleccions. La balança està més inclinada en el no que en el sí”, ha avisat. Mas, que està inhabilitat pel 9-N fins al febrer de 2020, ha deixar clar que ara per ara no en té ganes i que a dia d’avui la resposta seria que “no”. També ha situat com a objectiu independentista guanyar més “legitimitat” aconseguint una majoria social a les urnes més “clara” i “neta”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca