Dimecres 13 Novembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Jutjats dos cupaires per resistència i lesions a guàrdies urbans durant un acte a favor de l’1-O a la Sagrera

  La fiscalia demana un i dos anys de presó, tot i que els acusats neguen totalment els fets i acusen els policies d'actuar amb "prepotència"

  Un conseller de la CUP al districte de Sant Andreu de Barcelona i un altre membre de la formació independentista han estat jutjats aquest divendres pels delictes de resistència i atemptat a l’autoritat, a més de lesions, per suposadament haver agredit uns guàrdies urbans durant un acte de suport al referèndum de l’1-O dies abans de la votació. Els acusats han negat totalment els fets i han acusat els agents d’actuar amb “prepotència”. No obstant això, la fiscalia els demana un i dos anys de presó.

  5,287FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,573SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca