El CDR de Badalona fa pintades a la seu d’ERC per haver trencat el seu pacte amb Guanyem

Titlla els republicans de "botiflers, traïdors i mentiders"

Publicitat

El CDR de Badalona ha reivindicat a través de Twitter unes pintades que han aparegut al local d’ERC al municipi on es poden llegir qualificatius com “botiflers”, “traïdors” i “mentiders”. El comitè ha recriminat als republicans que “vulgui jugar a les cadires i a la pasta”, en referència a la decisió de trencar el seu pacte amb Guanyem per tenir grup propi a l’Ajuntament. “Nosaltres us hem de recordar que el camí cap a la República Catalana es farà amb unitat popular”, ha afegit el CDR, que també ha enganxat a la seu cartells on pregunta: “On esta la república, mentiders?”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca