Trump assegura que es reunirà amb Putin durant la propera cimera del G20

"Vull portar-me bé amb Rússia i crec que ho farem" ha afirmat el POTUS

Publicitat

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha assegurat aquest dimecres que es reunirà amb el seu homòleg rus, Vladimir Putin, durant la cimera del G20 que se celebrarà al Japó.

En una entrevista per a la cadena nord-americana Fox News, Trump ha assenyalat que mantindrà una trobada amb Putin i el president de La Xina, Xi Jinping. El mandatari nord-americà ja va confirmar la seva reunió amb Xi aquesta setmana.

“Vull portar-me bé amb Rússia i crec que ho farem. Vull estar bé amb la Xina i crec que que ho farem. Em reuniré amb els dos la setmana vinent al Japó durant el G20”, ha indicat Trump.

El mandatari rus va assegurar aquest dijous que les relacions entre Rússia i els Estats Units van deteriorant-se i “són cada vegada pitjors”.

Publicitat

Putin i Trump van celebrar la seva primera i fins al moment única cimera a Hèlsinki el juliol de 2018. A finals de novembre, el president nord-americà va cancel·lar de manera imprevista una trobada programada amb Putin en el marc de la cimera del G20 celebrada a l’Argentina.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca