La Generalitat presenta les subvencions a municipis de menys de 2.000 habitants per a la dinamització territorial

Presidència destinarà 15.300.000 euros a aquesta línia d'ajuts que ara arriba als ajuntaments

Publicitat

El Departament de la Presidència de la Generalitat, a través de la Secretaria d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, ha aprovat una línia d’ajuts destinada a la dinamització territorial dels municipis de menys de 2.000 habitants i tot just ara comença a presentar-la a les poblacions. Es tracta de la primera convocatòria d’aquest instrument que permet afavorir la dinamització i la igualtat d’oportunitats de les persones que viuen en un entorn susceptible al despoblament. Les subvencions de dinamització territorial es finançaran amb 15.300.000 euros i cada ajuntament podrà obtenir un ajut màxim de 50.000 euros de fins el 80% de la despesa subvencionable.

El programa incideix en petites inversions que comportin “un valor afegit important en la millora de la connectivitat digital, en la inversió d’equipaments de titularitat municipal amb incidència en la prestació de serveis a la ciutadania, en la millora dels accessos a espais turístics o culturals i en l’impuls de l’activitat econòmica del municipi”. Les sessions informatives que ara serveixen per presentar els ajuts van destinades a personal tècnic dels ajuntaments que hagin de tramitar les subvencions així com a alcaldes. Es pretén fer una sessió per comarca per a poder explicar de primera mà les característiques de les subvencions i resoldre dubtes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca