Gustavo Dudamel tancarà el cicle Palau 100 amb la Segona de Mahler

Aquest concert dirigit per Dudamel serà l'avantsala a les dues visites que el director farà la temporada vinent

El director d’orquestra veneçolà Gustavo Dudamel tancarà dijous vinent 27 de juny el cicle Palau 100 del Palau de la Música de Barcelona d’aquesta temporada al capdavant de l’Orfeó Català, el Cor de Cambra del Palau i la Müncher Philharmoniker, per interpretar la Simfonia número 2 ‘Resurrecció’ de Gustav Mahler.

Publicitat

Segons ha informat aquest dijous el Palau de la Música en un comunicat, el concert, del qual les entrades estan esgotades, completarà el seu repartiment amb la soprano Chein Reiss i la mezzosoprano Tamara Munford, i la producció sortirà de gira i arribarà al Teatro Real de Madrid el 28 de juny, el Royal Hideaway Hotel de Formentor el 29 de juny, i a la Gasteig Philharmonie de Münich l’1 de juliol.

Aquest concert dirigit per Dudamel serà l’avantsala a les dues visites que el director farà la temporada vinent: es posarà al capdavant de l’Orfeó i el Cor de Cambra amb ‘Fidelio’ –única òpera que va compondre Beethoven–, i amb la Mahler Chamber Orchestra interpretarà la ‘Inacabada’ de Franz Schubert.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Tres webs de la Generalitat deixen al descobert correus electrònics i contrasenyes

La Generalitat de Catalunya ha detectat vulnerabilitats en tres pàgines web pròpies que haurien deixat al descobert correus electrònics i contrasenyes, segons ha avançat...

Unides Podem fa una crida a eliminar el “secessionisme fiscal” de Madrid

Unides Podem ha assegurat que una via per solucionar la "crisi territorial" del país passa per eliminar el "secessionisme fiscal" de Madrid, el 'dumping...

Catalunya participa en un projecte europeu per a la inclusió de nenes i dones gitanes

La Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, amb el Programa del Poble Gitano i de la Innovació Social, participa en...

Felipe González s’emprenya

L'expresident del Govern espanyol Felipe González ha avisat aquest dijous a l'executiu de Pedro Sánchez que no es pot construir un "projecte de futur"...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca