Gustavo Dudamel tancarà el cicle Palau 100 amb la Segona de Mahler

Aquest concert dirigit per Dudamel serà l'avantsala a les dues visites que el director farà la temporada vinent

Publicitat

El director d’orquestra veneçolà Gustavo Dudamel tancarà dijous vinent 27 de juny el cicle Palau 100 del Palau de la Música de Barcelona d’aquesta temporada al capdavant de l’Orfeó Català, el Cor de Cambra del Palau i la Müncher Philharmoniker, per interpretar la Simfonia número 2 ‘Resurrecció’ de Gustav Mahler.

Segons ha informat aquest dijous el Palau de la Música en un comunicat, el concert, del qual les entrades estan esgotades, completarà el seu repartiment amb la soprano Chein Reiss i la mezzosoprano Tamara Munford, i la producció sortirà de gira i arribarà al Teatro Real de Madrid el 28 de juny, el Royal Hideaway Hotel de Formentor el 29 de juny, i a la Gasteig Philharmonie de Münich l’1 de juliol.

Aquest concert dirigit per Dudamel serà l’avantsala a les dues visites que el director farà la temporada vinent: es posarà al capdavant de l’Orfeó i el Cor de Cambra amb ‘Fidelio’ –única òpera que va compondre Beethoven–, i amb la Mahler Chamber Orchestra interpretarà la ‘Inacabada’ de Franz Schubert.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca