Giuseppe Grezzi #AlNostreMirall (vídeo)

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

El protagonista de la nostra entrevista de hui no deixa ningú indiferent. Des que l’any 2015 es convertira en el regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València (Compromís) amb Joan Ribó, el napoletà Giuseppe Grezzi ha estat moltes vegades al centre de la polèmica, a una legislatura on, junt a Pere Fuset o Sandra Gómez, ha sigut escuder d’un Joan Ribó qie no ha abusat massa del focus mediàtic i ha descentralitzat el seu poder. Alguns dels assumptes més polèmics han sigut la seua política de mobilitat (que ha consolidat l’aposta del consistori valencià pel carril bici), la seua gestió de l’Empresa Municipal de Transports (EMT), la seua aposta ferma per les peatonalitzacions i la construcció de l’aparcament de la Plaça de Brujas.

Giuseppe ens convida al seu despatx, a l’edifici de Tabacalera del Carrer Amadeu de Saboia, per parlar sobre la història d’un que, com ell diu “ací no pariren, però ací està”, el seu procés d’integració i arrelament a la ciutat de València o l’​última victòria de Compromís a les Eleccions Municipals al Cap i Casal. A més a més, el regidor aprofita un ambient tranquil per explicar el seu projecte per a València, regalar-nos la guia de Mobilitat Urbana de l’Ajuntament, valorar alguns dels punts més calents de la passada legislatura i explicar les decisions que ha pres més recientment al consistori. Per últim, el regidor napoletà de València es dirigeix als qui se senten traïts per la seua política de mobilitat i creuen que es pot anar més enllà, per valorar que és el que pot haver fallat. Poseu-vos còmodes, feu click al vídeo i esteu ben atentes, que hui la pizza napoletana la paga Giuseppe i nosaltres posem de postre una bona conversa!

 

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca