Trump carrega contra Draghi per l’efecte en el dòlar arran de l’anunci de possibles nous estímuls

El president nord-americà critica que “immediatament” ha fet caure la cotització de l’euro en relació al dòlar

Publicitat

El president dels EUA, Donald Trump, no aprova l’anunci fet aquest dimarts pel president del BCE, Mario Draghi, d’obrir la porta a una retallada dels tipus i nous estímuls. Segons Trump, les paraules de Draghi han causat que de forma “immediata” caigués la cotització de l’euro en relació al dòlar, “fent injustament més fàcil per ells competir amb els EUA”. Així ho ha afirmat el líder nord-americà en una piulada, en la qual ha afegit també que “durant anys [el BCE] han intentat sortir-se amb la seva, juntament amb Xina i altres”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca