Teletips de cultura

Píndoles d'actualitat per estar ben informat

Publicitat

L’estudi d’arquitectura Flores & Prats exposa a la Roca Gallery London la seva remodelació de la Sala Beckett. D’aquest fet se n’ha fet ressò el rotatiu The Guardian, que els dedica un article signat per Catherine Slessor.


Aquest dijous 20 de juny, la Fundació Irla, celebrarà la seva nit on es premiarà a les següents organitzacions amb el guardó del memorial Francesc Macià i Lluís Companys: Marta Casals i APPG on Catalonia, Ole Thorson i SOS Costa Brava. Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya clourà l’acte.

https://twitter.com/fjirla/status/1139487903736897537

Publicitat

Aquest diumenge s’ha fet pública l’ampliació de capital del diari Ara. La notícia ha estat el fet que l’operació fos finançada per Antoni Vila Casas, president de la fundació homònima. L’exfarmacèutic vol potenciar, amb el capital aportat, nous projectes editorials i tecnològics segons s’ha pogut saber.


Aquest dimecres a les 19 hores tindrà lloc a Hangar la sessió mensual de Paratext, on els artistes residents presenten els seus treballs. Demà passat, els artistes David Ortiz Juan, Francisco Navarrete Sitja i Mario Santamaría, faran les seves exposicions. 

https://twitter.com/fabcreaciobcn/status/1140534301269909504


Ahir l’empresari Patrick Drahi anunciar la compra de la casa de subhastes Sotheby’s per 3,7 bilions de dollars dels EUA. El tracte es farà efectiu l’últim trimestre d’aquest any.

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes