S’acaba el gel a Groenlàndia

Aquesta és la dramàtica fotografia d'Steffen Olsen que il·lustra el canvi climàtic

Publicitat

Avui al matí ha començat a circular per les xarxes una fotografia que ens fa no restar indiferents. La imatge presa per Steffen Olsen d’un carro tirat per gossos al Pol Nord sobre un mar d’aigua. El desgel enguany està superant qualsevol expectativa i la fotografia ho il·lustra a la perfecció. Es tracta doncs, d’una conseqüència més del canvi climàtic.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca