Nieto diu que la policia va actuar de forma “exemplaritzant” per evidenciar que l’1-O era il·legal

L'exsecretari d'estat de Seguretat assegura al jutjat d'instrucció 7 de Barcelona que les porres "hi són per usar-les, no per ensenyar-les"

Publicitat

L’exsecretari d’estat de Seguretat en el govern del PP José Antonio Nieto ha assegurat aquest dimarts que la Policia Nacional i la Guàrdia Civil van actuar durant l’1-O de forma “exemplaritzant” per evidenciar que el referèndum era il·legal i així fer-ho entendre a la ciutadania catalana. Nieto ha declarat com a testimoni davant del jutjat d’instrucció número 7 de Barcelona, per videoconferència i durant prop de quatre hores, i, segons fonts jurídiques, ha justificat en tot moment l’actuació policial per fer complir la “llei” i la interlocutòria del TSJC, i ha defensat l’ús de les porres: “Hi són per utilitzar-les, no per ensenyar-les”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes