Diana Riba denuncia al Congrés que l’Estat vol “vetar i silenciar” Junqueras, Puigdemont i Comín

L'eurodiputada carrega contra el poder judicial i promet portar el cas a les més altes institucions europees

Publicitat

L’eurodiputada de la coalició Ara Repúbliques Diana Riba ha denunciat que l’Estat vol “vetar i silenciar” Oriol Junqueras, Carles Puigdemont i Toni Comín, que aquest dilluns no es poden acreditar com a eurodiputats al Congrés. Segons Riba –segona a la llista de Junqueras- és una “vulneració flagrant” dels seus drets polítics i ha promès que treballaran com a candidatura per portar el seu cas al “cor d’Europa” i a les més altes institucions europees. En el cas de Junqueras, ha denunciat “arbitrarietat” del poder judicial per considerar que el Tribunal Suprem no li ha permès sortir de la presó perquè no els “convé” que adquireixi immunitat i que, en canvi, sí li ho va permetre fa tres setmanes quan havia de prendre possessió com a diputat de la cambra baixa. “Cap demòcrata pot estar orgullós del que passa avui al Congrés”, ha dit abans d’acreditar-se com a eurodiputada.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca