Centenars de milers de manifestants vestits de negre tornen a protestar a Hong Kong contra la llei d’extradició

Demanen la dimissió de la cap de l'executiu tot i la suspensió de la llei el dissabte

Centenars de milers de persones han tornat a manifestar-se als carrers de Hong Kong per exigir la retirada definitiva de la controvertida llei d’extradició, que aquest mateix dissabte el govern va anunciar que suspenia. Tot i així, els manifestants s’han congregat per demanar-ne la renúncia definitiva, així com la dimissió de la cap de l’executiu, Carrie Lam. Els manifestants s’han vestit de negre per denunciar “la pèrdua de la democràcia” i han protestat pels carrers de la ciutat amb flors blanques a les mans. També han reclamat al govern que condemni l’actuació policial durant la protestes anteriors, quan les forces policials van disparar bales de goma i gasos lacrimògens. Per la seva banda, el govern ha lamentat que “les deficiències en la tasca del govern” hagin causat controvèrsies.

Publicitat

La polèmica llei, suspesa indefinidament el dissabte, hauria permès entregar al sistema judicial xinès fugitius que havien trobat refugi a Hong Kong, i ja havia provocat nombroses crítiques entre els contraris a la norma perquè podria suposar el trasllat de dissidents polítics.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca