Canadell es compromet a ser “inclusiu” després de ser proclamat president de la Cambra de Barcelona

El ple constitutiu de l'ens cameral escull Mònica Roca, Pere Barrios i Rosa Xalabarder com a vicepresidents i Jordi Pomarol com a tresorer

Publicitat

L’empresari independentista Joan Canadell ja és oficialment president de la Cambra de Comerç de Barcelona, després de la votació que s’ha fet en el ple constitutiu de l’ens cameral, on ha rebut 36 vots a favor, cinc més dels vocals que va obtenir Eines de País, i 18 en blanc. En el seu primer discurs com a president de la Cambra, Canadell s’ha compromès a ser “inclusiu” i ha demanat als presents que els permetessin “somiar” en una nova manera d’actuar des de l’institució empresarial. En la votació, també han estat nomenats vicepresidents Mònica Roca, Pere Barrios i Rosa Xalabarder, i Jordi Pomarol com a tresorer.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca