Pavvla, Lildami, Catarres, Itaca Band, Nyandú, Alfred i Oques Grasses actuaran al Clotilde Fest

El certamen programa vuit concerts al jardí del Palau Robert entre el 21 de juny i el 19 de juliol

Pavvla, Lildami, Catarres, Itaca Band, Luand, Alfred i Oques Grasses actuaran al Clotilde Fest, un cicle de concerts que tindran lloc al jardí del Palau Robert entre el 21 de juny i el 19 de juliol i que organitza el Palau Robert i l’Agència Catalana de la Joventut amb el suport d’iCat i Europa FM. El director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Francesc Poch, ha apuntat aquest divendres que aquest és un festival de “novíssima” música catalana amb grups que han guanyat concursos de bandes emergents amb grups no tan antics, però que ja estan consolidats. Les entrades són gratuïtes prèvia reserva, però hi ha un aforament limitat a 999 persones.

Publicitat

Pavvla, Pupil·les i Lildami actuaran el 21 de juny al Clotilde Fest en un concert proposat per iCat; Luand i Catarres, el 27 en un concert proposat per Europa FM; Itaca Band i Alfred, el 4 de juliol, en un concert proposat per Europa FM; Kids from Mars, JoKB i Porto Bello, el 5 en un concert proposat per iCat; Suu i Shinova, l’11 en un concert proposat per Europa FM; 31FAM, Bearoid i Adala, el 12 en un concert proposat per iCat; Wineson i Oques Grasses, el 18 en un concert proposat per Europa FM i Nyandú, Ju i Urfabrique, el 19 en un concert proposat per iCat.

Les entrades als vuit concerts són gratuïtes però s’han de reservar prèviament i hi ha un aforament limitat a 999 persones. Les entrades per als concerts d’Europa FM es podran recollir a l’emissora. Les dels concerts d’iCat, a l’Oficina de Turisme del Palau Robert, dos dies abans de cada concert.

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha assenyalat que l’escena musical catalana viu un moment de forta expansió amb un relleu de bandes nascudes als darrers dels 90 i als 2000. Ha assegurat que els grups “són més agosarats i tenen poca por a experimentar”. D’aquí sorgeix la proposta que han fet des d’iCat que posa de relleu gèneres com el trap o el hip hop.

Gordillo creu que el fet que es faci costat a iCat en aquest moment demostra que la reivindicació a l’entorn del retorn de l’Icat a l’FM “tenia molt de sentit”.

El director d’Onda Cero Catalunya, Francesc Robert, ha dit que quan la Generalitat els hi va donar a conèixer el projecte, no van tenir cap dubte a participar-hi. “Com a línia editorial, si des de la ràdio s’organitza algun concert sempre és gratuït”, ha afegit. Robert ha indicat que han proposat una barreja entre grups emergents amb altres ja consolidats.

Clotilde Cerdà

El nom del cicle Clotilde Fest recorda la figura de Clotilde Cerdà (1861-1926), filla de l’urbanista Ildefons Cerdà i de la pintora Clotilde Bosch. Va ser la concertista d’arpa i compositora que va fundar a Barcelona l’Acadèmia de Ciències, d’Arts i Oficis, dedicada a la formació de la dona.

El director general de Difusió, Jordi del Río, ha explicat que Clotilde Cerdà, ha passat a la història com “una excel·lent arpista i una personalitat antiesclavista, anticolonialista, d’emancipació dels pobles i sobre tot feminista”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Aragonès defensa el pacte dels PGE “per responsabilitat”

El vicepresident de la Generalitat i coordinador nacional d'ERC, Pere Aragonès, ha defensat aquest dimecres que han arribat a un pacte amb el Govern...

Les institucions apel·len els homes per denunciar i combatre la violència masclista

Les institucions han apel·lat aquest dimecres els homes perquè denunciïn i combatin la violència masclista que observin o coneguin en altres homes, com amics...

Otegi defensa que la independència “passa per dir ‘Sí’ als pressupostos de l’Estat

El coordinador general d'EH Bildu, Arnaldo Otegi, ha defensat aquest dimecres que el procés cap a la independència del País Basc "avui passa per...

Colau encara no ha donat cap explicació del tret d’un agent de la Guardia Urbana a un sensellar

La líder de JxCat a l'Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha acusat l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, d'"amagar-se" després del tret que un agent...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca