Pavvla, Lildami, Catarres, Itaca Band, Nyandú, Alfred i Oques Grasses actuaran al Clotilde Fest

El certamen programa vuit concerts al jardí del Palau Robert entre el 21 de juny i el 19 de juliol

Publicitat

Pavvla, Lildami, Catarres, Itaca Band, Luand, Alfred i Oques Grasses actuaran al Clotilde Fest, un cicle de concerts que tindran lloc al jardí del Palau Robert entre el 21 de juny i el 19 de juliol i que organitza el Palau Robert i l’Agència Catalana de la Joventut amb el suport d’iCat i Europa FM. El director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Francesc Poch, ha apuntat aquest divendres que aquest és un festival de “novíssima” música catalana amb grups que han guanyat concursos de bandes emergents amb grups no tan antics, però que ja estan consolidats. Les entrades són gratuïtes prèvia reserva, però hi ha un aforament limitat a 999 persones.

Pavvla, Pupil·les i Lildami actuaran el 21 de juny al Clotilde Fest en un concert proposat per iCat; Luand i Catarres, el 27 en un concert proposat per Europa FM; Itaca Band i Alfred, el 4 de juliol, en un concert proposat per Europa FM; Kids from Mars, JoKB i Porto Bello, el 5 en un concert proposat per iCat; Suu i Shinova, l’11 en un concert proposat per Europa FM; 31FAM, Bearoid i Adala, el 12 en un concert proposat per iCat; Wineson i Oques Grasses, el 18 en un concert proposat per Europa FM i Nyandú, Ju i Urfabrique, el 19 en un concert proposat per iCat.

Les entrades als vuit concerts són gratuïtes però s’han de reservar prèviament i hi ha un aforament limitat a 999 persones. Les entrades per als concerts d’Europa FM es podran recollir a l’emissora. Les dels concerts d’iCat, a l’Oficina de Turisme del Palau Robert, dos dies abans de cada concert.

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha assenyalat que l’escena musical catalana viu un moment de forta expansió amb un relleu de bandes nascudes als darrers dels 90 i als 2000. Ha assegurat que els grups “són més agosarats i tenen poca por a experimentar”. D’aquí sorgeix la proposta que han fet des d’iCat que posa de relleu gèneres com el trap o el hip hop.

Publicitat

Gordillo creu que el fet que es faci costat a iCat en aquest moment demostra que la reivindicació a l’entorn del retorn de l’Icat a l’FM “tenia molt de sentit”.

El director d’Onda Cero Catalunya, Francesc Robert, ha dit que quan la Generalitat els hi va donar a conèixer el projecte, no van tenir cap dubte a participar-hi. “Com a línia editorial, si des de la ràdio s’organitza algun concert sempre és gratuït”, ha afegit. Robert ha indicat que han proposat una barreja entre grups emergents amb altres ja consolidats.

Clotilde Cerdà

El nom del cicle Clotilde Fest recorda la figura de Clotilde Cerdà (1861-1926), filla de l’urbanista Ildefons Cerdà i de la pintora Clotilde Bosch. Va ser la concertista d’arpa i compositora que va fundar a Barcelona l’Acadèmia de Ciències, d’Arts i Oficis, dedicada a la formació de la dona.

El director general de Difusió, Jordi del Río, ha explicat que Clotilde Cerdà, ha passat a la història com “una excel·lent arpista i una personalitat antiesclavista, anticolonialista, d’emancipació dels pobles i sobre tot feminista”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca