King Crimson actuarà el 12 i 13 de juliol al Teatre Coliseum de Barcelona

El grup manté dos dels tres concerts previstos a Catalunya després de la cancel·lació del Doctor Music

Publicitat

King Crimson actuarà el 12 i 13 de juliol al Teatre Coliseum de Barcelona. De fet, el grup, en el marc de la celebració del seu 50 aniversari, formava part de la programació del Doctor Music Festival amb tres concerts, els dies 12, 13 i 14 de juliol. Després que s’hagi donat a conèixer la cancel·lació del certamen, King Crimson ha decidit mantenir dos dels tres concerts previstos a Catalunya i que tindran lloc al Teatre Coliseum, tal com ha anunciat aquest dijous la promotora Doctor Music. Les entrades pels concerts es posaran a la venda a partir del dimecres 19 de juny.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca