El PP, Cs i Vox a Andalusia acorden destinar 100.000 per ”pal·liar els problemes” de la immersió lingüística

És un dels 34 punts pactats per aprovar els pressupostos a la Junta el 2019 i 2020

Publicitat

La Junta d’Andalusia destinarà 100.000 euros dels pressupostos del 2019 i el 2010 a donar suport a les entitats destinades a activitats de promoció cultural i d’orientació a l’orientació andalusa a l’exterior per a què puguin implantar programes i activitats amb les bases necessàries per ”pal·liar els problemes que originen en els descendents dels membres d’aquestes comunitats els processos d’immersió lingüística”, i que consideren, que poden ”incidir” en l’abandonament ”gradual” de les seves arrels culturals i lingüístiques. És un dels 34 acords que el govern andalús ha pactat amb Vox per poder donar llum verda als comptes públics els dos propers exercicis.

D’aquesta manera, es vol donar ”suport” als membres de la comunitat andalusa a les zones ”amb problemes” en matèria d’immersió lingüística. A través de l’acord es modificaran les bases reguladores de les subvencions a comunitats andaluses, mitjançant un concurs públic.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca