La Generalitat es compromet a destinar 20 milions d’euros a innovació l’any 2020

Amb aquesta inversió, el Govern vol impulsar la competitivitat de les empreses i millorar l’eficiència i la qualitat dels serveis públics

Publicitat

La Generalitat es compromet a destinar 20 milions d’euros a la compra pública d’innovació l’any 2020, segons ha informat en un comunicat aquest dijous. Per aconseguir que s’incorpori la innovació en els procediments de licitació públics, la direcció general de Contractació Pública ha elaborat una guia que aporta pautes i recomanacions per facilitar la implementació d’aquest “canvi cultural radical” en la manera de planificar les compres de serveis públics . En un acte de presentació d’aquesta guia, el secretari general departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, Albert Castellanos, ha assegurat que l’objectiu que persegueixen és doble: millorar els serveis públics i impulsar la competitivitat de les empreses.

En concret, el canvi consisteix a deixar d’especificar el producte concret que cal comprar per passar a definir les necessitats que cal cobrir i les funcionalitats que haurà de tenir i obrir, així, la porta a la creació i la recerca per part de les empreses.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca