El ple desbloqueja les primeres renovacions d’òrgans que depenen del Parlament

La cambra vota els nous membres de cinc organismes diferents que estaven pendents dels canvis

Publicitat

El ple del Parlament ha aprovat aquest dijous la renovació de diversos òrgans que depenen de la cambra i que tenen membres que han acabat el mandat o que hi han renunciat i per tant estaven vacants. En concret, s’han designat nous membres a la Comissió de Control de les Consultes Populars no Referendàries, el Comitè sobre el Canvi Climàtic, el Consell Assessor de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries i la Junta de Govern del Memorial Democràtic. D’aquesta manera, comença el desbloqueig dels organismes que ho tenien pendent. Alguns grups de l’oposicició havien protestat per aquest fet en diverses ocasions i, sobretot, el president del Parlament, Roger Torrent, va urgir els grups a fer les renovacions davant la vintena d’ens que havien de canviar totalment o parcial els seus membres.

Així, el president del Parlament es va reunir amb tots els grups i subgrups parlamentaris el passat mes de març i els va instar a renovar els organismes, i fer-ho amb criteris de paritat. En aquest sentit, 14 dels 24 membres designats aquest dijous són dones, complint així amb aquesta iniciativa.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca