El Parlament aprova tramitar en lectura única una proposició de llei dels comuns sobre joves extutelats

La iniciativa proposa modificar la llei perquè els extutelats que segueixin programes d 'inserció puguin rebre una prestació fins als 23 anys

El Parlament ha aprovat tramitar en lectura única una proposició de llei de CatECP que proposa que els joves extutelats cobrin una prestació fins als 23 anys si segueixen programes d’inserció. Ara la llei estableix els 21 anys com a límit. JxCat i ERC hi han votat en contra i la resta de grups, a favor. La reforma de la llei també proposa que no es limiti el temps de percepció als qui hagin estat menys de tres anys tutelats pel Govern. Després d’aprovar tramitar la normativa per aquest procediment exprés, s’obre un termini perquè els grups hi presentin esmenes i es farà la votació final demà divendres al matí.

Publicitat

La diputada de CatECP Marta Ribas ha defensat que perquè es pugui aplicar la reforma de la llei cal que s’aprovin els pressupostos de la Generalitat però mentre no hi hagi nous comptes, ha apostat per avançar en la modificació de la norma.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes