El festival Doctor Music cancel·la la seva edició de retorn

El canvi d'ubicació ha provocat que gran part dels assistents retornessin els seus abonaments

El festival Doctor Music ha cancel·lat la seva edició de retorn. Així ho ha anunciat els promotors de la cita que havia de celebrar-se al Circuit de Barcelona – Catalunya de Montmeló els propers 12, 13 i 14 de juliol. La decisió arriba després del polèmic trasllat del certamen arran de la prohibició de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) perquè es fes a Escalarre. Segons han apuntat els promotors en un comunicat, “l’obligada reubicació del festival no ha estat ben acollida pel públic” i en els darrers mesos molts dels assistents “han retornat els seus abonaments”. Alhora indiquen que l’actual ritme de venda d’entrades per al nou emplaçament ha evidenciat que no era possible “assolir la quantitat mínima requerida per oferir l’experiència” que exigeix una cita d’aquestes característiques.

Publicitat

La mala sort persegueix el festival Doctor Music. Després que el passat mes d’abril els responsables del certamen es veiessin obligats a traslladar-lo arran d’un informe desfavorable de l’ACA sobre l’elevat risc d’inundabilitat de la zona d’Escalarre on havia de celebrar-se, ara els promotors han anunciat que tampoc podrà fer-se a Montmeló.

Els organitzadors han titllat la decisió de l’ACA “d’arbitraria” i han assegurat que aquest “canvi obligat d’ubicació” ha estat molt perjudicial per al certamen. “L’alt nombre de devolucions d’abonaments que es va produir en comunicar la reubicació va suposar un duríssim cop per al festival”, han revelat.

Així mateix han assegurat que el ritme de venda d’entrades per al nou emplaçament va evidenciar que no seria possible “assolir la quantitat mínima requerida per oferir l’experiència” que un festival d’aquestes dimensions requereix.

“El propòsit ha estat en tot moment oferir als assistents l’experiència d’un festival de grans dimensions, amb un estàndard de qualitat musical i organitzativa de primer nivell internacional”, han recordat. Per aquest motiu han considerat que “sense una presència nombrosa de públic no seria possible aconseguir aquest somni”.

Per tot plegat han carregat contra l’administració que des del seu punt de vista ha “apallissat” aquest festival i han criticat les “decisions burocràtiques” que han ignorat “el benefici econòmic que el Doctor Music hagués reportat pel Pallars i el valor cultural i social que implicava que Catalunya acollís l’esdeveniment musical més gran del sud d’Europa”.

Es retornaran tots els abonaments

Els responsables del festival s’han compromès a retornar l’import dels abonaments i entrades ja adquirits i ha anunciat que el procés de devolució s’iniciarà el proper divendres 21 de juny.

Han detallat que serà automàtic per a totes aquelles persones que hagin adquirit les seves entrades a través de doctormusicfestival.com, les quals rebran la devolució del total de l’import pagat sense haver de tramitar la sol·licitud.

Pel que fa a les que hagin obtingut els seus abonaments a través d’Entradas.com, Ticketmaster, El Corte Inglés, Resident Advisor i Festicket, s’hauran d’adreçar a les plataformes corresponents per tramitar el reemborsament.

En el cas de les que ho hagin fet a través d’Ticketea i FNAC, hauran d’accedir a la seva àrea d’usuari en doctormusicfestival.com i facilitar un IBAN on efectuar la devolució.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Tres webs de la Generalitat deixen al descobert correus electrònics i contrasenyes

La Generalitat de Catalunya ha detectat vulnerabilitats en tres pàgines web pròpies que haurien deixat al descobert correus electrònics i contrasenyes, segons ha avançat...

Unides Podem fa una crida a eliminar el “secessionisme fiscal” de Madrid

Unides Podem ha assegurat que una via per solucionar la "crisi territorial" del país passa per eliminar el "secessionisme fiscal" de Madrid, el 'dumping...

Catalunya participa en un projecte europeu per a la inclusió de nenes i dones gitanes

La Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, amb el Programa del Poble Gitano i de la Innovació Social, participa en...

Felipe González s’emprenya

L'expresident del Govern espanyol Felipe González ha avisat aquest dijous a l'executiu de Pedro Sánchez que no es pot construir un "projecte de futur"...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca