Teletips de cultura

Tota l'actualitat de les xarxes

Publicitat

La Fundació Vila Casas recorda avui a les seves xarxes socials que el termini per inscriure’s al seu premi de pintura acaba el dimarts que ve. El premi són 12.000 euros més una exposició individual al Museu de Can Framis. Aquí trobareu més informació.


L’editorial Les Males Herbes ha publicat avui una entrada al seu blog sobre ‘The Elementals’ de Michael McDowell. L’article és una reivindicació de l’autor esmentat i està signat per Ramon Mas. El podreu trobar aquí.


Publicitat

La 14a edició de la Barcelona Design Week s’inicia al Disseny Hub Barcelona amb un acte festiu ple de possibilitats. Per una banda, s’inauguraran les exposicions «Creating Caring Transitions for Social Good» i «Nova Era 25 anys», així com el Pavelló Internacional de la BDW, amb Argentina, Brasil i Itàlia com a països convidats.


Demà comença la retrospectiva dedicada a Lucrecia Martel a la Filmoteca de Catalunya. La directora argentina presentarà la seva retrospectiva a la Filmoteca el dijous 13 de juny a les 20.00 h a la Sala Chomón, amb la projecció del seu darrer film, Zama.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca