Teletips de cultura

Tota l'actualitat de les xarxes

La Fundació Vila Casas recorda avui a les seves xarxes socials que el termini per inscriure’s al seu premi de pintura acaba el dimarts que ve. El premi són 12.000 euros més una exposició individual al Museu de Can Framis. Aquí trobareu més informació.

Publicitat


L’editorial Les Males Herbes ha publicat avui una entrada al seu blog sobre ‘The Elementals’ de Michael McDowell. L’article és una reivindicació de l’autor esmentat i està signat per Ramon Mas. El podreu trobar aquí.


La 14a edició de la Barcelona Design Week s’inicia al Disseny Hub Barcelona amb un acte festiu ple de possibilitats. Per una banda, s’inauguraran les exposicions «Creating Caring Transitions for Social Good» i «Nova Era 25 anys», així com el Pavelló Internacional de la BDW, amb Argentina, Brasil i Itàlia com a països convidats.


Demà comença la retrospectiva dedicada a Lucrecia Martel a la Filmoteca de Catalunya. La directora argentina presentarà la seva retrospectiva a la Filmoteca el dijous 13 de juny a les 20.00 h a la Sala Chomón, amb la projecció del seu darrer film, Zama.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Tres webs de la Generalitat deixen al descobert correus electrònics i contrasenyes

La Generalitat de Catalunya ha detectat vulnerabilitats en tres pàgines web pròpies que haurien deixat al descobert correus electrònics i contrasenyes, segons ha avançat...

Unides Podem fa una crida a eliminar el “secessionisme fiscal” de Madrid

Unides Podem ha assegurat que una via per solucionar la "crisi territorial" del país passa per eliminar el "secessionisme fiscal" de Madrid, el 'dumping...

Catalunya participa en un projecte europeu per a la inclusió de nenes i dones gitanes

La Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, amb el Programa del Poble Gitano i de la Innovació Social, participa en...

Felipe González s’emprenya

L'expresident del Govern espanyol Felipe González ha avisat aquest dijous a l'executiu de Pedro Sánchez que no es pot construir un "projecte de futur"...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca