Dijous 19 Setembre, 2019

‘Rick and Morty’ torna aquest novembre

Adult Swim produirà 70 episodis de la inquietant sèrie

La sèrie d’humor i sàtira torna aquest novembre, així ho ha anunciat la seva productora Adult Swim, qui ja havia emparaulat la producció de 70 episodis. L’anunci el van fer el passat 15 de maig amb aquest post:

 

5,228FansM'agrada
944SeguidorsSeguir
15,483SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca