‘Rick and Morty’ torna aquest novembre

Adult Swim produirà 70 episodis de la inquietant sèrie

Publicitat

La sèrie d’humor i sàtira torna aquest novembre, així ho ha anunciat la seva productora Adult Swim, qui ja havia emparaulat la producció de 70 episodis. L’anunci el van fer el passat 15 de maig amb aquest post:

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca